PERSBERICHT NOVEMBER 1998

Gemeenschappelijk Woningbeheer overhandigt rolstoeltennisster Sonja Peters fl. 2.500,00

Dinsdagavond 17 november aanstaande overhandigt Dion van Eijck, namens de winnaars van de personeelsdag van Stichting Gemeenschappelijk Woningbeheer Eindhoven aan rolstoeltennisster Sonja Peters een cheque van fl. 2.500,00.
De overhandiging vindt plaats na haar eerste tennispartij tijdens "The Tennis Masters" in de Eindhovense tennishal aan de Aalsterweg.

Sportieve personeelsdag in teken teambuilding
Elk jaar wordt door de directie van Gemeenschappelijk Woningbeheer een personeelsdag georganiseerd. Doel hiervan is om de medewerkers in de gelegenheid te stellen op een andere wijze met elkaar te laten samenwerken. In 1998 stond deze dag in het kader van teambuilding en werden er door 6 teams op het terrein van de Beekse Bergen allerlei sportieve prestaties verricht. Dit jaar werd voor het eerst door de winnende groep een geldprijs ter beschikking gesteld aan een nader te bepalen 'goed doel'.

Geldprijs wordt overhandigd aan tennisster Sonja Peters
Het winnende team van de personeelsdag van Gemeenschappelijk Woningbeheer heeft na overleg een 'goed doel' gekozen en besloten om plaatsgenote Sonja Peters te sponsoren. Deze Eindhovense rolstoeltennisster stijgt met stip op de wereldranglijst en heeft inmiddels de vierde plaats bereikt. Haar doorzettingsvermogen om tot de beste rolstoeltennisster van de wereld te behoren wekt grote bewondering bij de leden van het sportieve winningteam van de personeelsdag van Gemeenschappelijk Woningbeheer.

Met deze financiele donatie hoopt Gemeenschappelijk Woningbeheer dat zij een kleine bijdrage levert aan Sonja's wens: deelnemen aan de Paralympics in Sydney in het jaar 2000. Om dit te kunnen verwezenlijken heeft Sonja behoefte aan deugdelijk materiaal, goede trainingsfaciliteiten en veel speelervaring op internationaal niveau, waarvoor vaak grote afstanden afgelegd moeten worden. Zaken die nu eenmaal veel geld kosten. Dit is de reden dat Sonja naarstig op zoek is naar sponsors. De medewerkers van Gemeenschappelijk Woningbeheer hebben mede daarom besloten het geldbedrag aan Sonja Peters ter beschikking te stellen.

Wij hopen dat Sonja's sportieve ster blijft rijzen en dat zij, in de toekomst, met een mooie medaille uit Sydney mag terugkeren. Op dit moment wenst het Gemeenschappelijk Woningbeheer haar veel geluk om de Tennis Masters in Eindhoven op haar naam te schrijven.

Eindhoven, 12 november 1998.
Gemeenschappelijk Woningbeheer Eindhoven.